Loading color scheme

Enodnevni sobotni izleti

Zoncolan

Tudi v letošnji smučarski sezoni 2023/2024, bomo organizirali izlete vsako soboto.
Obiskovali bomo že vam dobro znana smučišča na katera smo zahajali tudi v preteklih letih. Na vseh sobotnih izletih vam bomo nudili tečaje smučanja pod vodstvom naših učiteljev. Pogoj za udeležbo na naših izletih je plačilo letne članarine.

V letošnji sezoni bodo imeli dijaki in študenti SUBVENCIONIRAN PREVOZ!

Predvidena cena avtobusnega prevoza na sobotnih izletih če na avtobusu bo možno peljati 50 oseb:

  • Odrasli: 19 EUR
  • Otroci, dijaki, študenti: 13 EUR
  • Upokojenci: 13EUR
V primeru da ne bo možno organizirati avtobusnega prevoza zaradi epidemiološkega stanja, bomo za tečajnike organizirali prevoz s kombiji v spremstvu učitelja.
Za ostale velja prevoz do smučišča v lastni režiji. Tečajniki boste pravočasno obveščeni na morebitna doplačila prevoza.
Destinacije:

Zoncolan

Smučarski center Ravascletto-Zoncolan je oddaljen približno 160 km in se nahaja na nadmorski višini 1700 m. Na smučišču je 20 kilometrov urejenih prog. Poleg tega, je znan tudi po urejenih tekaških progah na katere zahajajo ljubitelji teka na smučeh.

 


Forni di Sopra

Smučarski center Forni di sopra je oddaljen približno 165 km. Na smučišču je 15 km urejenih smučarskih prog, ki se dvigajo do nadmorske višine 2100 m. Prav tako, je tudi Forni di Sopra znan po urejenih tekaških progah (13 km).

 Piancavallo 

Smučarski center Piancavallo je oddaljen približno 150 km, na nadmorski višini 1300 m. Smučišče obsega 21 kilometrov urejenih prog, ki so opremljene s štiridesetimi snežnimi topovi, ki zagotavljajo programirano zasneževanje. Smučišča so primerna za vse kategorije smučarjev, tako za začetnike kot za tiste z veliko smučarskega znanja. V smučarskem centru Piancavallo imajo tudi tekaško progo ter drsališče.